elmusa

Martines reprén l'escola de banques de la Federació

Ratlles

PilotaViu / FPV / El Campello.

Comença un nou curs i, amb ell, es reprén l'activitat d'una de les iniciatives que prenien forma enguany com és l'escola de perfeccionament de traure de llargues.

José Martínez "Martines" serà l'encarregat, com fins ara, de portar a terme cada sessió que mantindrà les mateixes seus, és dir, Agost, Benidorm i Orba. Per al del Campello, "cal destacar la il·lusió que intentaré transmetre als alumnes des de la meua experiència i les possibilitats que aporta el fet de dominar el colp de bragueta. Des de fer el traure de raspall, fer el bot a galotxa, fer dau de rebot o, la més destacada de totes, optar com a formar part de la selecció en qualsevol de les seues categories o, millor encara, del combinat absolut".

Per a Vicent Molines, vicepresident federatiu i encarregat de l'àrea de ratlles, "és primordial la continuïtat d'aquest curs, ja que garanteix la continuïtat del traure tradicional de llargues com és el traure a bragueta i podrem nodrir així en un futur immediat la lliga de llargues i també les diferents seleccions".

Planificació de sessions escola de traure:

- Dijous 4 d'octubre a Orba.
- Dijous 11 d'octubre a Benidorm.
- Dijous 18 d'octubre a Agost.
- Dijous 25 d'octubre a Orba.
- Dijous 8 de novembre a Benidorm.
- Dijous 15 de novembre a Agost.
- Dijous 22 de novembre a Orba.
- Dijous 29 de novembre a Benidorm.
- Dijous 13 de desembre a Agost.
- Dijous 20 de desembre a Orba.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article