elmusa

Màxima emoció en la lliga de Perxa

Ratlles

PIlotaViu / FPV / Alacant

Gran expectació en la jornada d'este cap de setmana de la lliga de perxa. En la màxima categoria, tots els equips tenen opcions d’accedir a semifinals.

Així, els dos enfrontaments de la jornada són ben importants. A Castell de Castells, els de casa jugaran contra Sella A en una partida que pot posar als visitants al capdavant de la classifació, en triple empat amb Benimagrell i el propi equip de Castells. De l'altra banda, una victòria de l’equip local els donaria el liderat, i a més, en solitari. L’altra partida de la jornada és el derbi entre el Sella C i el B. Una partida que també pot encumbrar a l’equip C al capdavant, depenent del resultat de l’altra partida. Per a l’equip B, una derrota suposaria un pas enrere de cara a poder classificar-se per a les semifinals.

En segona categoria, ens trobem el líder del grup d'Alacant, Mutxamel, descansa. El segon classificat, l’equip d’Agost es desplaçarà fins Llíber per tal d’intentar retallar distàncies respecte dels de Mutxamel. Per la seua part, Sant Vicent rebrà a casa a l’equip de Relleu A. Al grup B s’anuncien estes partides: Tamborí contra Nàquera i Borbotó contra Godella.

La tercera categoria gaudirà esta setmana amb la jornada d’anada de quarts de final, que anuncia estos encreuaments: Mutxamel B – Sella D, Relleu B – Crevillent B, Cocentaina – Crevillent A. L’altra eliminatoria és Benifallim – Sella E, però, en este cas, disputaran ja la partida de tornada, ja que l’anada l’avançaven per acord dels dos equips i guanyava l’equip de Benifallim per 10 a 2, formació que té molt de cara el pas a les semifinals.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article