Vila-real decideix el campió del Trofeu Diputació de Castelló

Escala i Corda

PilotaViu / Funpival / Castelló de la Plana.

La final del Trofeu Diputació de Castelló es jugarà hui divendres al trinquet de Vila-real, on Soro III i Javi s'enfrontaran a Genovés II, Raúl i Carlos (18.30 hores).

La partida va ser presentada dimarts a Castelló amb presència dels pilotaris Soro III i Raúl. El campió individual va mostrar la seua satisfacció per jugar-se un títol a la Plana, on és especialment reconegut per l'afició local. "La zona de Castelló és molt especial per a mi i este trofeu en particular sempre m'ha agradat molt", afirmà Soro III. 

Pel que fa a la final, la va definir com una "partida que serà dura perquè a Vila-real no és fàcil jugar contra un trio. Serà una partida llarga i exigent per a nosaltres, però Javi i jo ens trobem a gust a Vila-real i crec que podrem oferir un bon nivell per a plantar cara a este trio tan fort", comentava.

El mitger de Godelleta, per la seua banda, va destacar el poder de la parella rival. "Juguem contra els dos pilotaris que probablement són els més pegadors de l'actualitat", explicava. Per a contrarestar esta capacitat ofensiva Raúl ha assenyalat que "nosaltres hem d'aprofitar la superioritat numèrica en un trinquet que és molt jugador. Per les característiques dels dos equips crec que serà una final molt disputada", concloïa.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article