Fem Pilota - Capçalera

Alejandro i Adrián de Quart es mantenen invictes en l'individual de frontó

Frontó

PilotaViu / FPV / València.

Després de dues jornades del Campionat Individual de Frontó-Trofeu President de la Generalitat, els jugadors que compten les seues partides per victòrites són Alejandro de Paterna, al grup A, i Adrián de Quart de Poblet al grup B.

Este passat cap de setmana el de Paterna guanyava a Pasqual de la Pobla pel resultat de 41 a 27, partida disputada en Xest. L'altra partida del grup, que enfrontava a Vicent de Moncofa i Enrique de Museros, a Castelló de la Plana, va ser una partida igualada que va haver de ser suspesa amb el resultat de 27 a 32 per al de l’Horta Nord a causa de la pluja. En el grup B, Moro de Massalfassar, que encara ve arrossegant moltes molèsties, queia a casa davant Àlex de Vinalesa, pel resultat de 40 a 41. Bona partida la que disputaven Adrián de Museros i Adrián de Quart a Xest que guanyava el segon pel resultat de 41 a 33.

En la segona categoria, de moment, són Boni, al grup A, i Dani d’Alginet, al B, els que manen a la classificació. Al grup A de la tercera categoria es registra un triple empat al capdavant entre Octavio, Edu i Manuel a 6 punts, mentre que Moisés domina en solitari el grup B amb 9 punts.

Pel que fa a les categories d’entre setmana, en la primera, Iván de La Pobla de Vallbona és el líder amb 9 punts i ja té un bon matalàs de 4 punts respecte del segon. Alejandro, Vicent, Ramón, Joaquín, i Ramón Borrull són els líders dels 5 grups que conformen enguany la segona d’entre setmana mentre que en la tercera, al grup A, hi ha un triple empat a quatre punts entre Alfred, Alberto i Ricard, i al grup B són Carles i Toni Costa els líders amb 6 punts.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article