La parella de Soro s'imposa a la de Puchol en Borriana

Escala i Corda

PIlotaViu / Borriana.

Dissabte es va disputar la segona semifinal del Trofeu Diputació de Castelló en Borriana, on Soro III i Javi han superat a Puchol II i Héctor pel resultat de 60-40. La partida ha tingut una espectacular remuntada amb els de l'Horta Nord com a protagonistes. I és que d'un resultat desfavorable de 25-40, han acabat per imposar-se en el marcador sense permetre que els rivals sumaren cap joc més, tot i que gran part dels parcials han estat prou igualats.

Soro III ha sigut el gran protagonista de la vesprada. El campió individual ha estat contundent i encertat, alhora que Javi, a qui li ha costat un poc entrar en partida, ha sigut clau en el l'últim tram. Pel que fa a l'altre equip, el rest de Vinalesa ha protagonitzat un gran duel amb el seu homòleg de Massamagrell. Per moments semblava que els dos pilotaris competien a vore qui ho feia millor, però en el tram final ha estat més decisiu el vencedor. Héctor ha començat millor del que ha acabat, però ha complit fins a l’últim moment. Primer ha trobat el quinze amb efectivitat, però posteriorment li ha costat acabar-ho, en gran mesura pel gran rendiment dels seus contrincants.

El trofeu conclourà el pròxim divendres dia 21 al trinquet de Vila-real on Soro III i Javi mesuraran les seues forces contra Genovés II, Raúl i Carlos, que en la primera semifinal es van imposar a Pere Roc II i Félix per 60-55 en una ja llunyana partida celebrada a Borriol.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article