elmusa

Els desafiaments abunden en el trinquet de Benigànim

Raspall

PilotaViu / Benigànim.

Fa uns anys que el trinquet de Benigànim va deixar d'acollir partides professionals de manera habitual. Tanmateix, la pilota no ha parat de rodar entre les seues parets. Tant és així que acull entre tres i quatre partides cada setmana: dilluns, dimecres, divendres i dissabte. L'encarregat que la maquinària de la pilota continue a la localitat de la Vall d'Albaida és Raül Llopis, qui organitza les partides d'entre setmana des de fa 15 anys. Els seus protagonistes quasi sempre són aficionats d'edats que oscil·len entre els 30 i els 70 anys.

Per a motivar la participació i les partides de raspall, un dels principals alicients és fer desafiaments. El pròxim dimecres 19 de setembre tindrà lloc un d'ells, en el qual l'expilotari professional Vilare serà protagonista. S'enfrontarà a Momblanch i Ruiz amb un premi de 600 euros per al guanyador. Vilare haurà de jugar durant tota la partida amb la mà esquerra mentre que Momblanch i Ruiz trauran sempre des del 9 en la part del rest. Una mostra més de la vitalitat que té el trinquet de Benigànim.


 

Comentaris

Catalina
1.

Si li posara les mateixes ganes a les partides de pilota que es juguen al trinquet que a les de cartes que es juguen al bar del trinquet, el zurdo al costat de Benigànim seria un zero a l’esquerra

Comenta aquest article