Fem Pilota - Capçalera

Gavarda A i Xeraco B lideren el Diputació de Raspall Parelles

Raspall

PilotaViu / FPV / València.

L'última jornada del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles - Trofeu Diputació de València, va deixar les victòries del Gavarda A i B, així com del Xeraco B.

En la partida que enfrontava al defensor del títol, Rafelbunyol, i el Gavarda B, i que es va jugar en el trinquet del club de l’Horta, va ser favorable als visitants, que deixaven el marcador 10 a 25, amb el que sumaven els seus primers punts al campionat. L’altre equip del club de Gavarda, la parella A, jugava en casa davant el Bicorb i aconseguia altres tres punts més, gràcies al 25 a 10 final. Per últim, el derbi entre el Xeraco A i el Xeraco B era favorable per als segons, que es mantenen al capdavant de la taula, empatats amb el Gavarda A.

La pròxima jornada es jugaran les següents partides: el Gavarda B rebrà al colíder Xeraco B, amb doble motivació, igualar-los en la taula, i afavorir el possible lideratge en solitari dels seus companys del primer equip; altra partida d'interés serà la que juguen el Xeraco A i Gavarda A en el trinquet de la Safor. Tancarà la jornada elduel d'equips necessitats que disputaran Bicorb, que jugarà a casa, i Rafelbunyol.

Classificació 1a categoria:
1.- CPV Gavarda A - 6 punts
2.- CPV Xeraco B - 6 punts
3.- CPV Gavarda B - 3 punts
4.- CPV Xeraco A - 2 punts
5.- Bicoroliva Bicorb A - 1 punt
6.- El Dau Rafelbunyol A - 0 punts

En la lliga de juvenils, Gavarda i Bicorb empaten al primer lloc de la classificació. Ja en la divisió de plata, l’Oliva B mana en solitari al grup A, mentre que al grup B empaten al primer lloc l’Oliva A i l’Otos C. L’Ajuntament de Polinyà A i el Gavarda C són els que encapçalen els grups de tercera, mentre que en quarta A ho fan Favara A i Planes A. Ja en quarta B els primers classificats són el Tapizados Calse Moixent C, el Tamborí de València A, el Favara B i el Gavarda F. Per últim, el Nàquera, l’Alzira D i l’Ovocity Marquesat A empaten al capdavant de la classificació de la categoria quarta C.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article