El trinquet de Pelayo comença la nova temporada

Escala i Corda

PilotaViu / València.

Després d'un parèntesi vacacional durant el mes d'agost, el Trinquet de Pelayo torna a obrir les seues portes. La nova temporada començarà hui dissabte dia 8 de setembre, amb l'habitual sessió doble que constarà d'una primera partida de juvenils (16.30 hores) i la segona amb alguns dels millors pilotaris professionals de l'actualitat: Puchol II i Carlos contra Francés i Félix.

Durant els tancaments per vacances dels estius de 2016 i 2017, el trinquet va ser sotmés a profundes remodelacions com la substitució del pis, la instal·lació d'un marcador d'última generació, galeries i seients més còmodes per a l'espectador, nova megafonia, millor il·luminació o la tranformació de la cafeteria en l'actual gastrobar. Enguany s'ha fet una reforma integral del vestuari dels jugadors, dotant-lo de materials d'última generació.

La pròxima setmana també es reprendrà l'activitat en les vesprades del dijous. I durant el mes d'octubre tindran lloc diferents actes commemoratius del 150 aniversari del trinquet, el recinte esportiu en actiu més antic d'Europa. També serà en octubre, el dia 7, quan se celebre la final d'Escala i Corda del trofeu 600 anys de la Generalitat Valenciana, partida que serà transmesa per À Punt.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article