Ja han finalitzat les semifinals del Trofeu 600 anys Generalitat Valenciana de raspall. La parella formada per Ian i Canari va derrotar el passat divendres a Marrahí i Brisca, amb resultat de 25-15. Així, Ian i Canari són els segons finalistes del torneig. Els vencedors de l’enfrontament d’esta vesprada hauran de jugar contra Moltó i Tonet IV, que guanyaren el dimecres a Sergio i Sanchis.

La partida ha començat amb l'equip d'Ian al traure, fent una ràpida escapada. Brisca no ha pogut desenvolupar el seu joc i no es veia còmode al mitger d’Oliva. Per contra, el seu company Marrahí es defenia de l'atac rival.

Ian i Canari han anat fent camí, sumant tres jocs consecutius, sense donar oportunitat d’anotar als rivals. A partir d'aquell moment els blaus reaccionen i fan un joc,  que seria contrarestat pels rojos amb un de nou. Tanmateix, Marrahí i Brisca anaven a vendre cara la seua pell i fent dos jocs seguits, han acurtat distàncies.

Amb 20-15 al marcador, Marrahí ha fet dos tretes directes. Han estat prop d’igualar a 20 la partida en un parell d’ocasions, però l’enfrontament ha acabat del mateix color que ha començat, de roig. Ian i Canari jugaran en la final a Piles el pròxim divendres a les 23 hores.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!