Fem Pilota - Capçalera

Gavarda A, Xeraco A i Xeraco B guanyen en la jornada inaugural de l'Autonòmic de Raspall Parelles

Raspall

PilotaViu / FPV / València.

La primera jornada del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles situa al Gavarda A i al Xeraco B al capdavant de la taula, gràcies als tres primers punts en joc aconseguits.

En el cas del Gavarda A, els tres punts van caure al sac de Pau i Alberto després de derrotar als seus companys del Gavarda B, Castanyero i Adrián, als que només deixaren sumar un joc. Per la seua part, el Xeraco B, on jugaven Vicent i Guille, derrotava als vigents campions del torneig, el Rafelbunyol, que enguany compta amb Escoto i Momblanc. La tercera partida era guanyada per la mínima pel Xeraco A, que sumava dos valuosos punts en el seu desplaçament a Bicorb. Per part de la primera formació del club de Xeraco jugaven Antonio i Juan, mentre que per Bicorb formaven la parella de Borja i German.

Este cap de setmana el Rafebunyol rebrà en el seu trinquet al Gavarda B, en una partida en la que els dos equips estan necessitats de punts. El Bicoroliva acudirà al carrer de pilota de Gavarda, per a enfrontar-se amb el primer equip del club local, mentre que el derbi entre el Xeraco A i B completarà la segona jornada del campionat.

L’equip juvenil de Bicorb encapçala la classificació del seu grup, després de guanyar la setmana passada al Xeraco. Ja en el grup A de la divisió de plata l’Oliva B i el Caixa Popular Ontinyent A empaten al primer lloc, situació que es repeteix en el grup B amb l’Otos C, l’Oliva A i el Sumacàrcer. Respecte a la tercera categoria són el Lanzadera Montserrat A, el Xeraco C i l’Ajuntament de Polinyà del Xúquer els que empaten al front del grup A, sent el Gavarda C i el Caixa Popular Ontinyent B els colíders del grup B. En quarta A manen els equips de Favara A i Planes A, sent els líders de quarta B el Moixent C, l’Alqueria d’Asnar D, el Tamborí de València A, el Favara B, l’Orba B i el Favara D. Per últim, l’Ovocity Marquesat A ocupa el primer lloc de quarta C, ja que ha jugat dues partides i ha sumat els sis punts possibles, quedant l’Alzira D i el Nàquera per darrere.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article