Fem Pilota - Capçalera

Iván continua sorprenent i entra per la porta gran a l'Individual

Raspall

PilotaViu / Bellreguard.

Iván, amb només 16 anys, continua fent història en la pilota. El jove rest d'Ontinyent va conquerir fa uns mesos el campionat Individual sub-23 i ara s'ha classificat per la porta gran per a l'Individual Bankia Professional.

La postura es decantava inicialment cap a la mà de Badenes, el seu contrincant de la vesprada, però prompte s'ha afanyat Iván en canviar l'opinió del públic present en el trinquet El Zurdo de Bellreguard. El d'Ontinyent s'ha mostrat molt més sòlid que Badenes, que no ha pogut demostrar les seues millors armes. Però no s'ha de restar mèrit a un jugador que ha sigut capaç de fer tots els jocs seguits i aconseguir un contundent 5 per 25. Iván ha arribat per a quedar-se

El seu pròxim repte serà a Guadassuar el 26 de setembre. S'haurà d'enfrontar en el trinquet de la Ribera a Marrahí, un dels millors pilotaris dels últims anys.
 

Iván, de blau, i Badenes, de roig. Foto: Just Huesca

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article