PilotaViu / Funpival / València.

La final del Trofeu Diputació de València de frontó ha estat presentada este dimarts a la seu de la institució provincial. La partida es jugarà el pròxim diumenge al Frontó Municipal d’Almussafes on l’equip de Museros, fromat Genovés II i Adrián, s’enfrontarà a la formació local amb De la Vega i Carlos (12.00 hores). La partida serà retransmesa en directe per À Punt Media.

En la presentació han participat els dos representants d’Almussafes. De la Vega aspira a aconseguir el seu primer títol en la segona final que disputa mentre que Carlos s’estrena com a finalista i per tant també es proclamaria campió per primera vegada.

El davanter de Massalfassar ha destacat la qualitat dels seus rivals, però veu al seu equip capacitat per emportar-se tan preuat guardó. Pel que fa a la manera d’aconseguir-ho, el pilotari ha assenyalat que “hem de mantenir la mateixa línia de joc que hem portat durant el campionat i amb esta parella en concret haurem de buscar el joc darrere perquè no entren a rematar amb comoditat”, explicava Carlos.

A De la Vega se li ha preguntat per les principals armes per a superar a dos contrincants de l’entitat de Genovés II i Adrián de Museros. El jugador d’Almussafes ha manifestat que són “la seguretat, la solidesa i el fet de no errar pilota, a més de la treta de Carlos. Jugar en ma casa, davant de la meua gent, també serà un plus a favor nostre”.
 

 
En l’equip de Museros estava previst que Genovés fera acte de presència, però el pilotari ha hagut d’absentar-se. “No ha vingut per una bona causa. Està a l’hospital per a acompanyar a la seua dona, que s’ha posat de part. Les que ho sofrim som les dones, però s’agraeix que ells estiguen al nostre costat en eixe moment”, explicava la diputada Isabel García.

Genovés aspira a sumar el tercer entorxat en la quinta final. Per a Adrián de Museros seria el primer en dues finals disputades.

La diputada de Joventut, Esports i Igualtat ha estat l’encarregada de dirigir la presentació. Al costat seu han estat el portaveu i vicepresident de la Fundació per la Pilota Valenciana, Josep Maria Cataluña, i el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán.