elmusa

La manca de juvenils deixa reduïda la Copa Edicom de galotxa a cinc equips

Galotxa

Paco Durà / València.

Els equips de Beniparrell i Borbotó han començat forts La Copa Edicom de galotxa, una competició que enguany només disputen cinc equips en primera, a causa de l'obligatorietat que tenen els participants de presentar també un equip de juvenils, un requisit que la meitat dels equips de primera no poden complir.

Beniparrell derrota a Montserrat, 70-25
A la canxa de Beniparrell l'equip local, amb la novetat de Roberto recuperat d'una greu lesió, va superar de forma contundent al Montserrat per 70-25; un resultat que reflecteix el domini dels de l'Horta Sud, que jugaven amb Roberto, Hilari, Julián i el feridor Toni, un equip que es mostra molt encertat, tot i l'absència d'Herrera, que també està inscrit. Montserrat presentava el mateix equip del Trofeu El Corte Inglés, Óscar, Javier, Carlos i el feridor Añó, que acusaren la inactivitat des que van disputar l'altre torneig important.

Borbotó remunta i s'imposa a Quart, 70-40
En la canxa de Borbotó es va jugar l'altra partida de Copa (mentre Marquesat descansava), en la que els de Quart anaven davant 0-25; però el Moro encara no s'ha recuperat de la lesió patida en vespres de la final del Corte Inglés i jugava només amb l'esquerra. Això va minvar molt les possibilitats del Quart i Borbotó va remuntar i va saber aprofitar la situació per a dominar i guanyar la partida 70-40. Per Borbotó jugaven Adrià, Enric, Carlos i el feridor Dani. Adrià es va ressentir també d'una molèstia i va intercanviar la posició del bot amb Carlos, que va donar resultat. I per Quart jugaven el Moro, el Xato, Juan A. i el feridor Berbis.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article