elmusa

L'Individual Autonòmic de Frontó comença amb més participants

Frontó

PilotaViu / FPV / València.

Esta setmana arrancava el XXXII Campionat Autonòmic de Frontó Individual – Trofeu President de la Generalitat 2018 i ho feia, en primer lloc, en les categories que programen les seues partides entre setmana.

La competició augmenta lleugerament els números de l'edició passada, i comptarem enguany amb un total de 67 jugadors. Estaran distribuïts, com és habitual, en dos grans blocs de competició, amb 32 jugadors que competiran en les categories de cap de setmana i 35 que ho faran entre setmana.

Molt notable resulta la participació de clubs com ara Quart de Poblet, amb 7 jugadors, La Pobla de Vallbona i Meliana amb 6 jugadors, i clubs com Almussafes, Castelló de La Plana i Massalfassar que participen enguany amb 5 jugadors cada club.

Com a clubs que enguany són novetat, respecte d'altres edicions, tenim als clubs d'Ontinyent, Tírig i Almassora. Pasqual Balaguer, del Club El Racó de la Pilota de La Pobla de Vallbona és el jugador que defensarà el títol en la máxima categoria. A més, és el jugador que més finals ha disputat d'esta competició, amb un total de 9, de les que ha pogut guanyar en 4 ocasions. En cas d'aconseguir una altra victòria en esta competició igualaria al jugador que més vegades ha guanyat, Canetero de Puçol, que ostenta esta condició des de 1995 quan aconseguia el seu cinqué títol. La competició arrancava la setmana passada i s'allargarà fins el cap de setmana del 24 i 25 de novembre.

Els jugadors de la màxima categoria comencen la seua competició esta setmana.

Per a veure el calendari complet, punxeu ací: Individual Autonòmic de Frontó.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article