Fem Pilota - Capçalera

L'equip de Puchol II finalitza en casa la seua participació al Diputació de Frontó

Frontó

PilotaViu / Vinalesa.

Amb res a decidir es disputarà l'última partida de la fase de grups hui a Vinalesa. És l'última partida del grup A, on s'enfrontaran l'equip local, amb Puchol II i Adrián de Quart contra la parella representativa de Vilamarxant amb Bueno i Raúl. Ambdues parelles van ser derrotades per Genovés II i Adrián de Museros en la partida anterior d'esta fase de grups, i per tant, tenen matemàticament impossible classificar-se a la final.

Això no vol dir que la de hui no siga una gran jornada de pilota: a les 17.30 h. els joves Vicent i Jesús s'enfrontaran a Adrian i Dani. Després, es repartirà orxata entre els assistents i a partir de les 19.00 h. gaudirem de la gran partida. Per finalitzar, també es rifarà un pernil. Una jornada animada per a que la localitat de l'Horta Nord done la benvinguda a setembre.

A més, la partida serà retransmesa per À Punt, en diferit, diumenge a les 12.00 h.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article