Divendres es tancava el grup B del Diputació de València de Frontó a Dénia. L’equip de Paterna, amb Fageca i Alejandro ha superat al local, amb Pablo i Roberto, pel resultat de 41-35.

Es donava la circumstància que, donat que l'equip d'Almussafes ja havia superat als dos equips que ahir jugaven, no hi havia res en joc en esta última partida on sols es jugava per la simbòlica segona classificació, que no dóna accés a la final d'Almussafes. Tanmateix, els dos equips van donar-ho tot en una partida que ha tingut un resultat més igualat que no altres de la mateixa competició.

Per tant ha sigut un gran tancament de fase amb els quatre pilotaris rendint a gran nivell. Pablo, que entrava en la partida en substitució del lesionat Pere Roc, va rendir a un gran nivell tenint en compte que jugava contra tres habituals de la modalitat de joc indirecte.

D'altra banda, hui dissabte es juga a Vinalesa l'última partida del grup A. A les 19.30 h. s'enfronten l'equip local, amb Puchol II i Adrián de Quart, contra Bueno i Raúl, representants de Vilamarxant. Es dóna la circumstància que tampoc no hi ha res en joc ja que cap dels dos equips pot classificar-se per a la final.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!