Fem Pilota - Capçalera

En setembre comença l'Interpobles de Galotxa

Galotxa

PilotaViu / València.

El cap de setmana vinent comencen les partides de la 32 edició del campionat interpobles-Edicom de Galotxa. Ho fa amb quasi seixanta equips provinents d’una vintena de clubs, amb un total de set categories de competició: les cinc sèniors, que comptaran amb 50 formacions participants; la recuperada de juvenils independents, on jugaran equips de Torrent, Riba-roja, Tavernes Blanques i Algímia d’Alfara; i la categoria femenina, en la que participaran tres equips de la Pobla de Vallbona.

Quatre equips disputaran la màxima categoria: Alfara de la Baronia, campions de la temporada anterior, Alfara del Patriarca, nou equip que va guanyar l’Autonòmic en segona; i dos formacions del club de Riba-roja. El pròxim cap de setmana es jugarà la primera jornada, en la qual els equips de la Baronia i del Patriarca encara no competiran, però es viurà el primer derbi entre l’A.F. Arquitectura Riba-roja A i l’Odòntica Riba-roja B. La jornada serà la primera de la fase regular, que compta amb un total de 10 jornades, que conclourà el 3 de novembre, mentre que les finals estan previstes per al 2 de desembre.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article