Fem Pilota - Capçalera

Sella C al capdavant de la lliga de perxa

Ratlles

PilotaViu / Fedpival / Alacant.

Ja s'ha disputat la primera volta del Trofeu Diputació d’Alacant, en la vessant de la lliga a perxa, i la formació de Sella C és la que es situa al capdavant de la classificació, tot i tindre una partida pendent contra els seus paisans del Sella A. També cal remarcar, que el Sella B i Benimagrell també compten amb una partida disputada menys.

El passat cap de setmana es disputava el Castells - Benimagrell amb victòria per als visitants per 6 a 10. De moment, el lideratge és per a l’equip de Sella C amb 7 punts i 3 partides disputades, Castells és segon amb 6 punts i 4 partides disputades. Sella B i Benimagrell empaten en tercera posició amb 4 punts i tanca la classificació el Sella A amb 3 punts.

Mutxamel i Sant Vicent encapçalen el grup A de la segona categoria, amb 7 punts, i a més, els dos equips han disputat una partida menys que la resta, la que els enfrontava. A continuació, Relleu i Agost també empaten, però en este cas, amb 5 punts, mentre que l’equip de Llíber és última amb 3 punts. Esta última jornada es produïen estos resultats: Mutxamel A 10 - 3 Relleu A i Llíber 6 - 10 Sant Vicent.

Pel que fa al grup B d’esta mateixa categoria, el que està format per equips de la província de València, disputava este passat cap de setmana la primera jornada, amb els resultats de Tamborí 10 - 1 Godella i de Borbotó 10 - 3 Nàquera.

La tercera categoria és l’única que ha superat l’equador de la fase regular. Al grup A, el líder és Sella D que ha aconseguit tots els punts disputats fins el moment, es dir, 12. Segon és Crevillent B amb 8 punts, tercer Benifallim amb 4 i tanca el grup Cocentaina sense puntuar. Pel que fa al grup B, la igualtat és la tònica dominant, amb un triple empat a 8 punts entre les formacions de Crevillent A, Relleu B i Sella E, i amb 6 punts apareix la formació de Mutxamel B, ajustadíssim grup que segur es resoldrà per detalls. 

Els resultats de l’última jornada són Crevillent B 10 - 4 Benifallim i Sella D 10 - 1 Cocentaina. Esta setmana en primera i segona categoria hi haurà jornada de descans per recuperar partides suspeses mentre que en tercera es disputarà la cinquena jornada regular.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article