elmusa

De la Vega i Carlos a la final del Diputació de frontó

Frontó

PilotaViu / Paterna.

Dos de dos. De la mateixa manera que Genovés II i Adrián es classificaren per a la final imposant-se en les dos primeres partides del grup A, De la Vega i Carlos ja estan en la final del Diputació de València de frontó després de guanyar les dos partides de la ronda prèvia. Ahir, a Paterna, van véncer a l'equip local, format per Fageca i Alejandro per un resultat de 41-27.

Una partida que va ser més ajustada del que el marcador mostra, almenys al tram inicial de la mateixa, ja que els locals van estar a tres punts de la igualada amb el marcador amb 29-26. Encara queden dos partides de la fase previa, una per grup, on s'enfrontaran els segons i tercers classificats. La primera serà divendres a Dénia on Pere Roc II i Roberto s'enfrontaran a Fageca i Alejandro. Dissabte a Vinalesa, Puchol II i Adrián de Quart s'enfrontaran a Bueno i Raúl en l'última partida el grup B.

I mentrestant, De la Vega i Carlos esperen la gran final. La disputaran com a locals, ja que es disputarà a Almussafes el dia 9 a les 12.00 del migdia. Allà s'enfrontaran a Genovés II i Adrián de Museros per a endur-se el campionat.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris

Bajoan
1.

Caldria reformular el campionat perquè de sis partides de la fase prèvia no en sobren dos. La parella que perda la primera partida s'ha d'enfrontar a la que no s'ha estrenat.

Comenta aquest article