elmusa

Fageca i Alejandro debuten al Diputació de frontó

Frontó

PIlotaViu / València.

Hui dissabte 25 d'agost es disputa al frontó de Paterna la quarta jornada del Diputació de València, partida que suposa el debut de Fageca i Alejandro en la competició. Amb Genovés II i Adrián de Museros classificats per a la final, sols queda per definir quin dels tres equips del grup B acompanyaran a l'equip de Museros en la gran final d'Almussafes. 

L'equip de Paterna, Fageca i Alejandro, debutarà en casa contra l'equip d'Almussafes, format per De la Vega i Carlos. Precisament va ser esta la parella que s'imposà a Pere Roc II i Roberto en la partida de Vilamarxant. Així doncs, si el d'Almussafes i el de Massalfassar s'imposaren a l'equip local, estarien matemàticament classificats per a la final. D'altra banda, si Fageca i Alejandro s'alçaren amb la victòria, s'ho jugarien tot a la partida que es disputarà a Dénia el 31 d'agost i on s'enfrontaran a Pere Roc II i Roberto.
 


*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article