La pilota serà protagonista a les festes de la Misericòrdia de Borriana

Escala i Corda

PilotaViu / Borriana.

Dos tornejos diferents visitaran Borriana en les festes de la Misericòrdia, que se celebren al setembre. La programació començarà amb el Trofeu Bastite Viñes. Dilluns 10 de setembre es jugarà la primera semifinal, entre J.Salvador i Nacho contra Fageca i Raúl. La segona semifinal arribarà el dilluns següent, 17 de setembre. A les 18.30 h. el trinquet de Borriana acollirà la partida entre Francès i Héctor contra Giner i Jesús.

Caldrà esperar un dilluns més, fins al 24 de setembre a la vesprada, quan es jugarà la gran final del Trofeu Bastiste Viñes al trinquet homònim. L'edil d'Esports, Vicent Granel, ha animat als veïns i veïnes de Borriana a visitar el trinquet i conèixer l'esport de la pilota d'a prop, i amb un trofeu de casa.

A més del trofeu Batiste Viñes, el trinquet de Borriana serà seu també de la semifinal del X Trofeu Diputació de Castelló amb alguns dels millors especialistes de l'Escala i Corda. L'equip format per Soro III i Javi s'enfrontaran a Puchol II i Héctor, per tal d'obtindre un lloc en la gran final. El dissabte 15 de setembre a les 18.30 hores serà el moment per a la partida en el trinquet de Borriana. La final serà el dia 21 a la veïna localitat de Vila-real.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article