Albuixec organitza una xarrada-col·loqui amb Àlvaro com a protagonista

Escala i Corda

PilotaViu / Albuixec.

El pròxim dijous 30 d'agost, la localitat valenciana d'Albuixec acollirà, per tercera vegada consecutiva en les festes patronals i populars, un col·loqui sobre el noble esport de la pilota valenciana. El protagonista de la vesprada serà la figura indiscutible Àlvaro Navarro i la xarrada tindrà lloc en el saló de plens de l'Ajuntament d'Albuixec a les 20.00 hores baix el títol: "Una esquerra de rècord". Després de l'acte, hi haurà sopar i orquestra.

"Per tercer any consecutiu s'estan portant a terme estes xarrades-col·loqui, les quals pense que són un referent i un exemple a seguir i estem molt orgullosos de poder comptar amb el suport dels grans de la pilota valenciana. I per a mi, enguany és un poc més especial poder comptar amb la presència d'Àlvaro, al qual vaig tenir el gust de conéixer jugant en els carrers dels pobles en el seu començament", manifesta Marta Ruiz, regidora de Cultura i Festes de l'ajuntament. En 2016 es va celebrar la primera edició d'esta jornada de pilota amb el Genovés i l'any passat va participar Puchol II i el seu preparador físic.

L'acte, que serà moderat pel periodista Jaime Roch, està organitzat pel Club de Pilota d'Albuixec i l'ajuntament amb la finalitat de la pilota torne a tenir la rellevància dins de la cultura valenciana que es mereix. En la conversa, el jugador donarà la seua opinió i explicarà les seues vivències i rècords. Per la seua banda, el pilotari de Faura assegura que "està molt il·lusionat d'assistir a una trobada on han participat grans figures com el gran el Genovés. Albuixech sap valorar la pilota valenciana i la seua història".

"La pilota valenciana és el nostre esport per excel·lència i la millor forma de celebrar- ho és la participació, com a espectador o com a jugador. Esteu tots convidats a l'acte" expliquen des del Club de Pilota Valenciana.


*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article