Fem Pilota - Capçalera

Saps quina és la jugadora que més títols individuals té?

Sabies Què?

PilotaViu / València.

 

 

Des que en 2007 es crea la primera competició federativa per a dones, moltes pilotaris han tastat la glòria de ser campiones. En l'actualitat hi ha un grup variat de xiques que lluiten en cada torneig per a endur-se el triomf i posar-ho ben difícil a les rivals, però si estes competicions han tingut una clara dominadora, esta ha sigut  una de les pioneres: Ana Belén Giner, Ana de Borbotó.

Amb una vintena de trofeus al seu palmarés i sent una de les principals armes de la selecció valenciana en els campionats internacionals, especialment pel que fa al One Wall, Ana Giner és també la primera jugadora en guanyar l'individual de raspall en més d'una ocasió. Això és el que va ocórrer el 2011 i 2012, amb dos títols consecutius que completaria amb un tercer entorxat el 2014.
 

 

 


Als tres individuals s'imposà a la final contra Sara de Borbotó. Foto:José Tomé

                Històrial Campionat Individual de Raspall Femení Campiona
Subcampiona
           2011 Ana Belén de BorbotóSara de Godelleta          2012(2013) Ana Belén de BorbotóSara de Godelleta          2013 Noèlia de BeniparrellMonica de Borbotó          2014 Ana Belén de BorbotóSara de Godelleta          2015 Mar de BicorbNoèlia de Beniparrell          2016 Ana de BeniparrellAmparo de Montcada          2017 Victòria de ValènciaAna de Beniparrell          2018 Ana de BeniparrellMar de Bicorb
    2019 Victòria de ValènciaMar de Bicorb                   2020 Victòria de ValènciaAna de Beniparrell

 
*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article