El X Trofeu Diputació de Castelló d’escala i corda ja coneix al primer dels seus finalistes. Genovés II, Raúl i Carlos van véncer a Pere Roc II i Félix per un emocionant i ajustat 60-55 en el trinquet de Borriol.

Començà la partida amb domini dels de la Marina. Quan semblava que s’escapava ràpidament la parella, els tres contrincants van donar-ho tot, entraren en partida i feren la igualada a 40. Les ovacions al trinquet de Borriol no es feren d’esperar en reconeixement a l’esforç d’uns i altres.

Amb el marcador més ajustat impossible, continuaven caient els jocs per una banda i per altra. Amb iguals a 55, tot semblava de cara per a Pere Roc II i Félix, que posaren el Val i 15 per a acabar. Però no hi havia res decidit encara.

A la contra, el trio va deixar palés que anaven a per totes. Feren a dos, es posaren amb Val, i aconseguiren l’últim quinze de la partida.

Ara toca esperar fins al dia 21 de setembre, quan es jugue la final al Salvador Sagols de Vila-real. Abans sabrem el nom dels altres finalistes, que eixiran de l’enfrontament entre Soro III i Javi i la parella formada per Puchol II i Héctor. Les dos parelles lluitaran a la segona semifinal el 15 de setembre, al trinquet Batiste Viñes de Borriana.