Fem Pilota - Capçalera

Comencen a Vilamarxant les partides del grup B del Diputació de Frontó

Frontó

PIlotaViu / Vilamarxant.

Amb el grup A decidit després de la victòria de Genovés II i Adrián de Museros davant Puchol II i Adrián de Quart, hui comencen les partides de l'altre grup del campionat. Serà amb la partida que enfrontarà a Pere Roc II i Roberto contra De la Vega i Carlos de Massalfassar este diumenge al frontó de Vilamarxant, a partir de les 20 h.

D'una banda tenim l'equip de Pere Roc II, vigent campió de la lliga d'Escala i Corda en dos ocasions consecutives. El de Benidorm porta dos anys plenament consolidat en l'elit de la pilota professional i sens dubte és un dels rivals a batre. Però davant tindrà a Lluís de la Vega, un altre pilotari jove que, a més, s'ha especialitzat en esta modalitat, el Frontó, els últims anys. Ambdós fan tàndem amb pilotaris de la qualitat de Roberto i Carlos, per la qual cosa ens trobem davant de dos candidats a arribar a la final del torneig.

Abans, però, tots dos equips hauran de batre's amb Fageca i Alejandro en les partides de Paterna i Dénia fins arribar a la gran final que se celebrarà en Almussafes el 9 de setembre a les 12.00 h. Un horari matinal que previsiblement serà aprofitat per À Punt per a realitzar una trasmissió.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article