elmusa

Jornada de celebració i record. De Govanella

Participa

El segon memorial en homenatge a Salvador Pellicer ha reunit en la primera partida dos expilotaris bellreguardins dins de la canxa de joc com són Galan i Burguera II acompanyats del jove Salelles II contra l’equip de l’encara més jove Terrades, i els veteran Alberto i Luisito. La partida ha començat de 5 iguals i ha acabat en un últim joc 20 a 20 ben emocionat que ha caigut a favor de l’equip bellreguardí. En esta partida hem vist el futur del raspall i la mestria que encara guarden i exhibixen els veterans retirats.

Després del descans, l’equip del Club de Pilota Valenciana de Bellreguard i l’empresa El Zurdo han fet un reconeixement als alumnes de l’escola Pellicer i a la família de Pellicer que ha estat present durant tot l’acte.

Pel que fa a la segona partida, la reballada ha sigut favorable a l’equip blau que comandava des del rest Punxa i Brisca enmig. A la contra han tingut l’equip roig format per Marrahí i Tonet IV. El primer joc l’han tancat els blaus d’una forma impecable per a començar forts a la partida, 0-5.

El següent joc els blaus han revalidat el seu domini en una exhibició de Brisca, que feia el 0-10.

El tercer joc de la partida s’ha notat el nivell dels blaus. Tot i que els rojos s’han apropat i quasi igualen a dos, un Brisca amb un motor inesgotable no ha baixat la pressió contra els blaus i amb l’ajuda d’un Punxa solvent han resolt el joc del dau per a fer el 0-15.

Els rojos necessitaven un joc per a reenganxar-se i així ha sigut, amb un joc net per a entrar dins de la partida i fer el 5-15. No obstant la incipient reacció no els ha durat massa, ja que els blaus tornaven a rematar per a posar el 5-20.

A l’últim joc els blaus han continuat arrasant amb el lideratge de Brisca per a posar el 5-25 final que ha tancat el II Memorial Salvador Pellicer a Bellreguard. Cal esmentar la gran partida i el joc espectacular que ha desplegat Brisca, com també el nivell i l’espenta d’un Punxa molt complet. No obstant això, Marrahí ha jugat una bona partida, però un Tonet desaparegut contra el millor mitger del moment ha decantat la partida a favor dels blaus.

govanella f. de govanella Colpejant la pilota amb la monyica.

Arnau Escrivà
Aficionats a la Pilota de Bellreguard

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article