Fem Pilota - Capçalera

Marc i Pablo de Borriol continuen en procés de recuperació

Escala i Corda

PIlotaViu / València.

En estiu no ens hem volgut oblidar dels nostres jugadors lesionats. Fa un parell de mesos que no veiem a Marc de Montserrat pels trinquets i a Pablo de Borriol no l'hem pogut gaudir en tot l'any.

Hem pogut parlar amb Pablo, qui amb tota l'amabilitat que el caracteritza ens ha respost a totes les preguntes. El de la Plana, lesionat al muscle dret, te mobilitat al braç des de fa un mes aproximadament. Ara mateix no està tocant pilota per culpa de les molèsties té que en fer moviments per dalt, però de cara a setembre començarà a practicar amb la pilota. Afortunadament, per baix no ha tingut cap molèstia. Ara està en una fase de recuperar força de cara a visitar als serveis mèdics, en Barcelona, a partir d'octubre. Es perd l'individual, però confia a poder tornar als trinquets a finals d'aquell mateix mes o en novembre com a tard. Porten idea de començar a poc a poc, amb un trio preferiblement, amb l'objectiu que per a gener ja s'haja recuperat el nivell anterior a la lesió.

Pel que fa a Marc, també ha tingut l'amabilitat de rebre a PilotaViu. Ens diu que les últimes setmanes ha trobat milloria, però la tornada va per a llarg. Vol evitar l'operació, ja que altres jugadors ho han evitat i els ha eixit bé, per la qual cosa ara toca rehabilitació. Portava 2 mesos amb un mètode i ara vol una segona opinió d'un altre fisio, per assegurar. Com que ja està notant millories, de cara a setembre ja començarà a tocar pilota. Sobre la tornada, no hi ha data, però li faria il·lusió aplegar a l'individual, «tot i que això siga demanar massa», diu.


Pablo de Borriol amb l'equip mèdic que l'ha tractat - Facebook de Pablo
 
*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article