elmusa

Puchol II comença la defensa del Diputació de Frontó a l'Alqueria de la Comtessa

Frontó

PilotaViu / València.

El vigent campió del Diputació de Frontó, Puchol II, debuta en la competició. Ho fa en la segona jornada, on juntament amb Adrián de Quart s'enfrontarà a Genovés II i Adrián de Museros. Precisament són els seus rivals, Genovés i Adrián, els que arriben en millors condicions a la partida pel fet d'haver-se imposat amb claredat a Bueno i Raúl en la primera partida del campionat.

Per la seua banda, Puchol i Adrián arriben a la partida amb el triomf moral que suposa ser els favorits per a endur-se el campionat en l'enquesta que PilotaViu ha fet este estiu. Un premi menut per a les victòries que els dos pilotaris estan acostumats a alçar, però també una mostra del fet que els aficionats els tenen en gran estima. Per a saber quina parella s'endurà el gat a l'aigua, caldrà esperar al divendres de vesprada. La resposta, a les 20.00 h. al frontó de l'Alqueria de la Comtessa.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article