Fem Pilota - Capçalera

Ontinyent duplica l’oferta de pilota durant les Festes de Moros i Cristians

Galotxa

PilotaViu / Ontinyent.

Les partides del Campionat de Galotxa Moros i Cristians 2018, coorganitzades pel club de Pilota Ontinyent i l’Ajuntament, començaran este dimecres 15 d’agost i s’allargaran fins el 22 d’agost amb la gran final. En la primera jornada, 15 d’agost, es disputaran els primers quarts de final on participaran 12 jugadors locals de la talla de Pepe Vidal, Vicent Viciano, Roselló, Pepe Regalisiero amb joves del club de Pilota d’Ontinyent. Seguirà el torneig ja la vesprada del dissabte 18 d’agost amb la resta de quarts de final on participaran els germans Sisnets, Aparici, Toni Bembarek i les figures locals del raspall Toni Muriana així com la nova perla local Ivan.

Ja dins la Setmana Gran es disputaran les finals del Campionat de Galotxa Moros i Cristians 2018. La semifinal tindrà lloc el dimarts 21 i la gran final el dimecres 22 d’agost. Totes les partides començaran a les 17:00h i es diputaran al carrer de l’Altet de Sant Joan. Per finalitzar les jornades de pilota se celebrarà la tradicional festa de “la queradillà”.

 


*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article