Fem Pilota - Capçalera

Resultat inesperat. De govanella

Participa

La partida telonera presentava un aspecte de primera categoria. S’enfrontaven l’equip roig format per Moncho i Lorja contra l’equip blau representat per Salelles II i Gabi. Els primers jocs es presentaven clarament favorables per als blaus, els quals aconseguien sumar tres jocs de manera consecutiva, 0-15. No obstant això, la parella en principi candidata per a la victòria que vestia la samarreta roja reaccionava encara amb més valentia. Els rojos de la mà d’un Moncho treballador i un Lorja que ha anat de menys a més remuntaven la partida de manera aclapadora per tal d’endur-se-la per 25-15. Salelles II acusava l’esforç físic de la partida d’ahir i el tram final se li feia molt llarg, tot i que ha demostrat el potencial i gran marge de millora que té.

Pel que fa a la partida de màximes figures del dissabte, tornava a vestir de roig l’equip de Marrahí i Brisca contra l’equip blau de Sergio i Tonet IV. La càtedra augurava una gran partida, i així ho demostrava l’afluència al trinquet que presentava l’escala de gom a gom. La reballada indicava que començaria Marrahí a la treta, i les travesses apuntaven als rojos com a possibles dominants. En el primer joc els rojos remataven el marcador en una primera presa de contacte del tot igualada, 5-0.

Una vegada a la treta els blaus, s’esperava que Sergio apretaria amb la treta i Tonet IV remataria el joc per a igualar, però no era així. Els rojos trencaven amb molta facilitat la treta del rest de Genovés per a posar el 10-0 a la pissarra electrònica. Al següent joc, els rojos demostraven la seua superioritat amb un Marrahí que es lluïa amb raspades fortíssimes des del 3 amb l’ajuda de Brisca que capficava els quinzes, 15-0.

No hi havia altre color que el roig, Sergio no entrava en la partida i Tonet tirava cap i tot sense sort, entre pilotades que baixaven i altres errades no forçades que esvaïen tota possibilitat de reacció, 20-0.

Finalment, partida de sabatera que servia perquè Marrahí trencara la mala tongada de resultats a Bellreguard i reivindicara el gran nivell que posseïx, que sempre dona confiança en properes cites. Per altra banda, un Brisca complidor en el seu estil tranquil i resolutiu en comparació a la impotència de Tonet IV i la falta d’espenta de Sergio.
 
govanella f. de govanella Colpejant la pilota amb la monyica.

Arnau Escrivà
Aficionats a la Pilota de Bellreguard

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article