Tres parelles i un trio lluitaran pel X Trofeu Diputació de Castelló

Escala i Corda

PIlotaViu / Castelló de la Plana.

Tres trinquets i els millors pilotaris de l'especialitat seran els protagonistes del Diputació de Castelló. El torneig estival, que enguany arriba a la desena edició, comença el dilluns 20 d'agost a Borriol amb l'enfrontament entre Pere-Roc i Fèlix contra Genovés II, Raúl i Carlos. La partida de Borriol coincideix amb les festes de Sant Bertomeu, patró de la localitat. També es visitarà Borriana, amb una segona semifinal per al 15 de setembre on Soro i Javi d'una banda i Puchol II i Hèctor per l'altra, seran els protagonistes. La gran final serà a Vila-real, divendres 21 de setembre.

El torneig s'ha presentat dijous a l'edifici de la Diputació, i a més de les autoritats corresponents hi ha participat Josep M. Catalunya, portaveu de la Fundació de Pilota Valenciana; Manolo Martín, del Club Pilotari Castelló, i Javi i Carlos com a pilotaris participants. Serà una edició curiosa pel temps que passarà entre la primera i la segona partida. Tot i això, el Diputació de Castelló serà una excel·lent oportunitat per a vore en marxa als millors pilotaris de la modalitat pels trinquets del nord del territori.
 

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article