elmusa

Sabies que hi ha una app per a dur el marcador de les partides?

Sabies Què?

PilotaViu / València.

L'enginy dels aficionats a la pilota valenciana ha anat creant, durant la seua dilatada història, diferents aparells que han servit per a portar el tanteig de les partides sense perdre's. Entre ells hi ha els marcadors tradicionals, els marcadors menuts de fusta, els d'imants o les simples monedes. L'evolució cap a l'era digital ha anat introduint en els trinquets els marcadors electrònics, com és el cas de les instal·lacions de la Llosa de Ranes, Oliva, Sueca, València o tantes altres.

Des de fa tres anys també ha aparegut un marcador per als dispositius mòbils, anomenat "Marxador". Ximo Manzano de Xilxes, gran aficionat a la pilota i programador informàtic ha sigut el seu creador.  Ell mateix ens va explicar com va serogir la idea: “tot ha sorgit davant una necessitat, ja que he intentat  ‘marxar’ alguna partida de xiquets i m'he perdut, ja que has d'estar molt atent i necessites algun instrument que ajude a dur el seguiment”.

Esta aplicació té la particularitat que s’adapta a totes les modalitats, ja que es pot variar el número de jocs i també puntuar amb punts o quinzes.

L’aplicació està disponible per a Android i es pot descarregar al mòbil punxant en el següent enllaç: Marxador.
 

Així és "Marxador", una eina senzilla per a dur el marcador de les partides
 
*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article