Fem Pilota - Capçalera

Raúl jugarà el Diputació de frontó substituint Moro

Frontó

PilotaViu / Funpival / València.

La Fundació per la Pilota Valenciana ha informat a través del seu web que Raúl de Godelleta formarà part de l'equip de Vilamarxant en el 
XIII Trofeu Diputació de València de frontó 
substituint Moro de Massalfassar, que no s'ha pogut recuperar de la lesió que va sofrir en la final del campionat autonòmic per parelles de frontó.

En aquella partida, que jugaren contra Zarzo i Pasqual, parella de la Pobla de Vallbona que va resultar vencedora, el de Massalfassar es va fer mal, i no va poder jugar la final del Trofeu El Corte Inglés en la modalitat de galotxa. Tot i que es pensava que podria estar recuperat a temps per poder jugar el trofeu més destacat de la temporada en el joc de les tres parets, la realitat és que no ha sigut així.

Ara serà Raúl de Godelleta qui ocupe la seua posició. Es tracta d’un altre jugador molt freqüent en les cites més importants del frontó. Formarà equip amb Bueno, i debutaran en la competició en la jornada inaugural. Esta tindrà lloc el pròxim dissabte 11 a Museros, on els espera l’equip local format per Genovés II i pel local Adrián. La partida començarà a les 20.00 hores al frontó municipal.

La configuració dels equips i la seua distribució en els grups és la següent:

GRUP A
Ajuntament de Museros: Genovés II i Adrián de Museros
Ajuntament de Vilamarxant: Bueno i Raúl de Godelleta
Ajuntament de Vinalesa: Puchol II i Adrián de Quart de Poblet

GRUP B
Ajuntament de Paterna: Fageca i Alejandro
Ajuntament d’Almussafes: De la Vega i Carlos de Massalfassar
Ajuntament de Dénia: Pere Roc II i Roberto


 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article