Fem Pilota - Capçalera

Steentra, Dantel i Metayer, millors pilotaris masculins de l'Europeu

Pilota Món

PilotaViu / València.

Els reconeixements individuals en la categoria masculina del Campionat d'Europa de Pilota a Mà celebrat als Països Baixos no han premiat la bona actuació dels pilotaris valencians, campions en el còmput global per davant de Bèlgica i Holanda, equips que completen el pòdium. Els guardonats han estat l'holandés Tjisse Steentra i el belga Dantel, millors pilotaris séniors del campionat, i el belga Metayer, triat millor jugador jove. 

En la categoria femenina, la gran actuació de les representants valencianes sí que ha tingut la recompensa de dos premis individuals. Ana Belén, campiona en One Wall parelles, bronze en l'individual i plata en Joc Internacional, juntament amb Mar, Victoria i Mónica, ha sigut designada com la millor jugadora sénior de l'Europeu. Mar, per la seua banda, ha sigut nombrada com la millor jugadora jove gràcies a l'or aconseguit en One Wall individual, l'or aconseguit en One Wall parelles i la plata en Joc Internacional.

Final masculina de llargues entre la selecció valenciana i la belga

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article