Fem Pilota - Capçalera

Ana Belén i Mar, escollides millors pilotaris de l'Europeu

Pilota Món

PilotaViu / València.

La gran actuació dels representants valencians en el Campionat d'Europa de Pilota a Mà, disputat als Països Baixos, ha tingut la recompensa de dos premis individuals. Ana Belén, campiona en One Wall parelles, bronze en l'individual i plata en Joc Internacional, juntament amb Mar, Victoria i Mónica, ha sigut designada com la millor jugadora sénior de l'Europeu. Mar, per la seua banda, ha sigut nombrada com la millor jugadora jove gràcies a l'or aconseguit en One Wall individual, l'or en One Wall parelles i la plata en Joc Internacional.

Les jugadores valencianes copen així els premis individuals en la categoria femenina, mentre que en la masculina el premi al millor jugador sénior ha sigut compartit per l'holandés Tjisse Steentra i el belga Dantel. El millor jugador jove ha sigut el belga Metayer.

Els reconeixements individuals se sumen així a la victòria global de la selecció valenciana en la categoria masculina i en la femenina, en este cas compartit amb la selecció holandesa.


Mar va conquerir l'or individual en One Wall. Foto: FPV


*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article