elmusa

Llargues: Què diuen els belgues?

Pilota Món

Francesc Fort / València.

Hui dissabte 4 d'agost es disputen les partides de Llargues de l'Europeu 2018 de Franeker, als Països Baixos. La selecció valenciana és una de les clares favorites en totes les competicions, tenint a Bèlgica com a gran rival. Per este motiu, hem volgut aprofitar la finestra que PilotaViu ens oferix per a espiar als nostres rivals.

Hem volgut llegir què diuen al diari belga DH, especialitzat en esports, pel que fa a la competició de hui dissabte. El periodista Dominique Anciaux destaca que la de Llargues és la gran competició del torneig. Els belgues arriben com a vigents campions europeus després d'imposar-se en l'anterior edició disputada a Maubeuge. El combinat belga arriba amb la baixa per lesió de Benjamin Dochier. L'especialista en treta serà substituït per Kevin Vandenabeele. El pes dels encontres el portarà Nicolas Nantel, vell conegut dels valencians ja que s'enfrontà a Sacha i Bueno en la final de One Wall.

En la fase de grups, els rivals de Bèlgica són França i el País Basc. Per la qual cosa, els valencians i els belgues s'hauran de vore les cares en cas que superen les respectives fases de grups.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article