Fem Pilota - Capçalera

La Grand Place de Brussel·les serà l'emblema del Mundial 2020

Pilota Món

PilotaViu / Brussel·les.

Amb l'Europeu d'Holanda encara en marxa, la CIJB ha anunciat les dates d'alguns dels propers tornejos internacionals després de reunir la comissió executiva. Del 2 al 8 d'agost de 2020 se celebrarà al proper Mundial de Pilota a Bèlgica, amb la Grand Place de Brussel·les com a seu de la cerimònia inaugural. L'elecció de la plaça, on ja se celebra cada any el més prestigiós torneig belga, busca potenciar la imatge de la CIJB.

Més propera en el temps i l'espai és la data de la Champions de Llargues de 2018, que se celebrarà entre el 16 i el 18 de novembre a la localitat valenciana de Benidorm. Està confirmada la participació dels campions holandesos i dos potents equips belgues com Kerksken i Thielain, a més de diversos equips valencians. Com a representant basc s'espera al campió de Bote Luzea, així com als campions de França i Itàlia.

El 2019 es disputarà l'Eurojove. La CIJB ha acordat atorgar-li a Portugal l'organització, si be estan a l'espera d'una comissió tècnica que analitze si es compleixen les condicions de pistes de joc i allotjament per a acollir l'esdeveniment. D'altra banda, Caixa Popular, El Corte Inglés i la Fundació València CF seran patrocinadors del projecte d'integració escolar, amb participació d'escoles valencianes, basco-navarreses i on s'espera la participació d'Holanda, Bèlgica i Anglaterra. Per últim, Jose Luis López serà el president del Consell Consultiu de la CIJB.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article