Fem Pilota - Capçalera

L'Europeu 2018 comença farcit de novetats

Pilota Món

PilotaViu / València.

Les diferents seleccions ja es troben als Països Baixos on des de hui dia dos d'agost fins al dissabte quatre disputaran les partides corresponents a les diferents modalitats de Joc Internacional, Wallball i Llargues. Hui dijous 2 d'agost comença el campionat amb Joc Internacional. Enguany serà l'última edició on esta modalitat es jugue sobre herba. Una de les novetats és la presència femenina. Per primera vegada, les xiques disputaran partides de joc internacional.

El dia 3 és el torn del Wallball, l'única modalitat d'estil indirecte al torneig. Dissabte 4 finalitza el campionat amb les Llargues, que enguany es disputaran sobre tauler fenòlic, el mateix material que al OneWall. Una innovació que en principi només podrem vore en la present edició de l'Europeu. La selecció valenciana s'enquadra al grup B, juntament amb els Països Baixos i Anglaterra.

Pel que fa al reglament, s'han autoritzat com a proteccions l'adhesiu verd i tres tipus diferents de tesamoll, així com les cartes. I també hi han targetes, com al futbol. Els jugadors amb comportament descortés o violent podrien ser amonestats amb targetes grogues o fins i tot expulsats amb roges. L'ús de les amonestacions sols està contemplat en casos d'extrema gravetat.

Consulta el reglament de les competicions de la CIJB ací.
 

Reunió de tots els equips participants. Foto: CIJB

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article