elmusa

Els pilotaris valencians ja estan preparats per a començar l'Europeu de Pilota a Mà d'Holanda

Pilota Món

PilotaViu / FPV / Holanda.

La selecció valenciana de pilota ha començat este dimecres al matí el seu recorregut per terres frisones amb el primer contacte amb la gespa. Ha sigut durant tot el matí a l'estadi del complex esportiu De Trije, a Franeker, on justament es troba la seu de la Federació Holandesa de Pilota a mà.
 
A l'estadi de De Trije s'ha realitzat un entrenament doble a la modalitat de Joc Internacional. D'una banda les 4 jugadores valencianes, que enguany també competeixen a la modalitat de Joc Internacional, en este X Campionat d’Europa de Pilota a mà – Franeker (Holanda) 2018, i d'altra els 10 jugadors que conformen l’equip masculí. L'entrenament, supervisat baix l'atenta mirada de Pasqual Sanchis “Pigat II” i Jaume Martí ha comptat amb molt bon ambient i ha deixat bones sensacions en el combinat valencià.
 
Mentre continuen arribant les diferents seleccions al campament base de l’Europeu de Pilota -Hotel Leeuwarden- esta vesprada ha sigut el moment per presenciar en directe la final de joc frisó. Durant tot el matí han estat disputant-se les partides eliminatòries i a partir de les 17.00 s'ha jugat la gran final. Fins a Franeker s'ha traslladat gent vinguda de totes parts d'Holanda per presenciar aquesta gran final. L'estadi esportiu, amb capacitat per a 10.000 espectadors, estava ple de gom a gom des  de primeres hores del matí. Abans de la final de joc frisó s'ha celebrat una desfilada amb les banderes de les seleccions europees participants.
 

Genovés II durant l'entrenament a Joc Internacional davant la mirada de Pigat II. Foto: FPV
 
En acabar la final, al voltant de les 20.00 hores hi ha hagut una amb tots els capitans i entrenadors participants per a ultimar els últims detalls de la competició. Demà comença oficialment l'europeu amb la disputa de la modalitat de joc Internacional. La selecció afrontarà el debut amb molta força i la moral intacta, i tindrà els següents enfrontaments:
 
JOC INTERNACIONAL MASCULÍ – GRUP A
10.00 hores – Selecció valenciana vs Holanda
11.00 hores – Selecció valenciana vs França
1a Semifinal – 12.00 hores – 1r Grup A vs 2n Grup B
2a Semifinal – 13.00 hores - 1r Grup B vs 2n Grup A
Gran Final – 15.00 hores
 
JOC INTERNACIONAL FEMENÍ – GRUP ÚNIC
09.00 hores – Selecció valenciana vs Itàlia
12.00 hores – Selecció valencianaa vs Bèlgica/Anglaterra
14.00 hores – Selecció valenciana vs Holanda
 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article