Fem Pilota - Capçalera

El IX Torneig de les Festes de Quatretonda compta amb les joves figures del raspall

Participa

El Club de Raspall i l'Ajuntament de Quatretonda organitzen per 9é any consecutiu el torneig de festes, en el tradicional format de semifinals i finals. Al torneig participaran 4 equips d'aficionats que juguen a la categoria segona dels campionats autonòmics de raspall, que jugaran les primeres partides. Les segones les protagonitzaran jugadors de primer nivell, els millors joves del món professional.
 
El torneig començarà en les primeres semifinals el dissabte 18 d'agost. Primer jugaran Pau, Castanyero i Adrián de Gavarda contra Martin, Roberto i Rafa d'Aielo de Rugat. Després, Vercher de Piles i Gabi de la Pobla del Duc contra Badenes de Xeraco i Lorja d'Alzira.
 
El 26 d'agost continuarem amb les segones semifinals, primer jugaran Andreu, Jordi i Abel d'Otos contra Robert G., Robert S. i Molina de Quatretonda. Després Mario de Bicorb i Raúl del Genovés contra Montaner d'Almiserà i Ricardet del Genovés.
 
Diumenge dia 2 de setembre es jugaran les finals entre els guanyadors de les semifinals, on es decidiran els campions en el dia gran de festes.
 
Aquest any debuten en el torneig tres dels millors rests del futur, Montaner, Badenes i Vercher, així com els punters Ricardet i Lorja. Repetiran de altres anys Raúl, així com els clàssics Mario i Gabi que ja en porten molts jugats.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article