Fem Pilota - Capçalera

Una vesprada calorosa amb dos pols oposats. De govanella

Participa

La primera partida en la calorosa vesprada de Bellreguard que van jugar Escoto i Iván, contra Ricardet i Chaveli va tindre una durada de més de 2 hores. Molt llarga, sobretot quan es trobaven al dau Escoto i Iván. Finalment, es van endur la partida 25-20 Escoto i Iván en què este últim va demostrar el gran nivell que té i la seua projecció de futur que va consolidar fa poc amb la conquesta de l’Individual sub-23 de raspall.

Per altra banda, la segona partida que enfrontava Marrahí i Tonet IV de blau contra Ian i Néstor de roig. De bona hora la càtedra donava predilecció cap a l’equip blau, ja que Ian tornava d’una lesió i els blaus han guanyat la reballada. No obstant això, la realitat ha sigut una altra. El domini aclaparador de la parella roja s’ha fet present durant tota la partida.

Tot i que al primer joc els rojos s’han posat en val per 15, dos errades no forçades de l’equip blau han fet acréixer els nervis dels jugadors blaus i al remat Ian i Néstor han trencat el primer joc des del rest.

Al segon joc s’ha imposat el mateix resultat. Néstor amb un nivell de joc espectacular i resolutiu ha liderat hui l’equip roig cap a la consecució dels quinzes amb gran facilitat i definició.

El següent joc, la maquinària roja ha seguit avant en el plantejament seriós de la partida. Quan anaven 30-30 Ian ha exhibit la seua potència i ha encalat dos pilotades des del 9, una de palma i una raspada que fan tremolar per a fer el 15-0.

Tonet ha intentat motivar Marrahí per tal d’entrar els dos a la partida, però ha sigut impossible. Néstor no ha baixat el nivell i un Ian molt sòlid han format una parella que combina molt bé i que es mostra ben competitiva. El joc l’han tancat fàcilment també conseqüència de les errades no forçades de l’equip contrari.

Quan es presagiava que la partida acabaria sabatera, s’ha vist una tènue reacció dels rojos. Marrahí ha fet tres tretes directes que ha fet arribar el val al marcador per a acabar rematant l’últim quinze Tonet IV i fer el 20-5. Però, era massa tard i les errades no forçades han continuat en l’equip blau.

Amb una tranquil·litat envejable, Ian i Néstor han resolt la partida amb solvència i han fet el 25-5 final. Cal remarcar la partida de Néstor, el qual ha demostrat que es troba en el seu millor moment esportiu i en una progressió interessant. Al contrari que els blaus, una partida que no els deixa amb bones sensacions.
 

Protagonistes de la primera partida. Foto: Just Huesca

govanella f. de govanella Colpejant la pilota amb la monyica.

Carmen Rubio
Aficionats a la Pilota de Bellreguard

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article