Quart de les Valls, campió de primera categoria del Trofeu d'Estiu

Escala i Corda

PilotaViu / FPV / Massalfassar.

El trinquet de Massalfassar va ser el lloc on es van disputar, el diumenge 29 de juliol, les finals de la cinquena edició del Trofeu d'Estiu d'Escala i Corda.

El Carnicera Amalia Quart va sumar el seu primer campionat en esta competició d'escala i corda, ampliant d'esta manera el seu historial. La gran final començava a les 11.30 hores, i en ella va tindre lloc tot un recital de joc per part de l'equip campió. La feta de dau i els rebots d'Alberto, rest del Quart, van ser un element clau per al triomf del seu equip, junt amb la qualitat de Ximo i la potència d'Alex. En la contra, les ganes d'Ivan, Òscar i Toni, integrants de la Pobla de Vallbona, no va ser suficient per a aconseguir guanyar la final.

Prèviament, s'havia jugat la final de quarta B, on la copa de campions va ser per al Montcada C, tot i que el Tamborí de València aplegava a 50 en el marcador. Tancant la sessió matinal, en la tercera categoria, el Massalfassar i el Foios oferiren als presents la partida més disputada de totes les finals, ja que es van jugar tots els jocs possibles, quedant el marcador en un ajustat 60 a 55 favorable als jugadors del club local.

El programa de la vesprada començava amb la final de quarta categoria A, en la qual el Trinquet de Torrent F sumava la primera victòria per al seu club, davant el Ribera C.

A continuació, en la divisió de plata, el Torrent B s'emportava una nova copa per a les seues vitrines, ja que deixava als seus rivals, el primer equip del club Amics de la Ribera, en 40. El bon joc del rest Òscar, i la contundència en la volea de Jesús, eren determinants per a un nou títol per al seu club.

Com a colofó a la jornada, la tercera copa de campions que s'emportava el club de Torrent corresponia a la categoria de quarta C. En ella, el Torrent J, amb un inspirat feridor Antonio, guanyava a l'Almassora en l'última partida jugada de la present edició del campionat.

Resultats de les finals:

Primera:
Carn. Amalia Quart (Alberto, Alex, Ximo) 60
Caixa Popular Pobla A (Ivan, Òscar i Toni) 30

Segona:
Trinquet Torrent B (Òscar, Jesús, Víctor i Xapu) 60
Amics Ribera A (Juan, Josep, Machi) 40

Tercera:
CPV Massalfassar (Rubén, Ramon, Manolo i Clemente) 60
Inmob. Palanca Fontestad Foios A (Nacho, Adrian i Bauset) 55

Quarta A:
Trinquet Torrent F (Pepe, Enric i Javi) 60
Amics Ribera C (Guillem, Vicent i Paco) 25

Quarta B:
CPV Montcada C (Quique, Rubén i Jorge) 60
CPV Tamborí València (Joan, Carles i Josep) 50

Quarta C:
Trinquet Torrent J (Samuel, Luis i Antonio) 60
CPV Almassora (Vicente, Rafa i David) 45
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article