Pasqual revalida el títol de campió individual autonòmic d'escala i corda a Onda

Escala i Corda

PilotaViu / FPV / Onda.

El trinquet d’Onda acollia, este dissabte, una intensa jornada de pilota valenciana amb la disputa de les sis finals del IX Campionat Autonòmic Individual d’Escala i Corda, on Pasqual de la Pobla de Vallbona va revalidar el títol de campió de la màxima categoria en superar, pel resultat de 60 per 40, a Vicente Ruiz “Boni” del CPV Meliana, en un duel espectacular en el qual els dos jugadors van mostrar la seua qualitat i van protagonitzar quinzes de gran mèrit, amb colps fantàstics que van provocar nombrosos aplaudiments.
 
L’activitat es va iniciar a partir de les 09.45 hores del matí amb la disputa de la final de 4a B. A continuació, es disputaven les finals de segona i tercera. Per la vesprada es va jugar la final de 4a A, a més de la de primera i la de veterans. Els enfrontaments van tindre els següents resultats:

- Quarta categoria B – Salva “Voro” del CPV  Torrent 60 – 40 Pedro Valera del CPV Manises
- Segona categoria – Juanmi Vaño del CPV Benissa 60 – 30 Oscar López del CPV Torrent
- Tercera categoria – Jesús Mercé del CPV Torrent 60 - 50 José Miguel Santacreu del CPV Sant Vicent
- Quarta categoria A - Carlos Tarazona del CPV Riba-roja 60 - 40 Vicent Miquel del CPV Amics de la Ribera
- Primera categoria – Pasqual Balaguer del CPV Racó de la Pilota de la Pobla de Vallbona 60 – 40 Vicente Ruiz “Boni” del CPV Meliana
- Categoria Veterans  - Ramón “Cuzco” del CPV Almassora 60 – 35 Pedro López CPV Onda
 
Les entregues de trofeus van estar presidides pel regidor d’esports de l’Ajuntament d’Onda, Paco Chalmeta, qui ha estat acompanyat per la tinent alcalde, Encarna Ribes; pel vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Pedro López;  pel president del CPV Onda, Ricardo Baraldes, i pel regidor de l’Ajuntament de Torrent, David Baviera.


Pasqual, campió. Foto: FPV
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article