PilotaViu / Funpival / Torrent.

Este dissabte es posava el punt final a la tercera edició del Ciutat de Torrent, un trofeu que porta cada estiu a les millors figures de la modalitat de l’escala i corda, i que ja pensa en l’edició pròxima. El trio format per Francés, Fèlix i Monrabal II s’ha proclamat campió després de guanyar de forma contundent (60-25) a Puchol II i Nacho. La partida començava després del minut de silenci guardat en memòria de Miguel Royo.

El trio va posar les coses molt complicades a la parella des del principi. Començant des del dau van sumar els tres primers jocs de l'encontre. A la parella encapçalada per l’escaleter de Vinalesa els costava molt trobar un lloc per col·locar la pilota i que no aplegaren els adversaris a tornar-la.

El jove de Petrer va estar impecable en la feta de dau i també al rebot, fet complicat a un recinte en què la pilota cau morta quan toca la paret. Però Francés va saber com dominar-la i ferir als rivals. Amb Fèlix i Monrabal donant tot el que tenen, ni Puchol II ni Nacho van tindre moltes opcions. A més, el rest de l’Horta Nord va rebre un fort colp al dit menut de la seua mà dreta, al que ja havia tingut una lesió.

Però no es pot llevar mèrit a un equip que ho va fer tot bé a la gran final. La partida es podrà veure este diumenge 29, a partir de les 12.00 hores, a través de la televisió i el web d’À Punt.