El trofeu solidari de Torrent busca nou campió en la seua primera final televisada

Escala i Corda

PilotaViu / Funpival / Torrent.

Poques hores falten per conéixer el nom dels guanyadors de la tercera edició d'un trofeu que va arribar en 2016 per a quedar-se. El Ciutat Torrent tindrà nous campions este dissabte 28 de juliol, després d'un enfrontament de parella contra trio que a priori promet molt.

La formació de Puchol II i Nacho va accedir a la final després d'aconseguir la victòria 60-45 davant Soro III i Javi. Amb idèntic resultat passaren Francés, Félix i Monrabal II, que hagueren de lluitar en la segona semifinal davant la parella de Pere Roc II i Jesús.

Els dos conjunts van mostrar un gran nivell als xocs que disputaren, i ara l'escaleter de Vinalesa i el mitger de Beniparrell hauran de fer front a un complet trio que va saber buscar cada raconet del trinquet, de dimensions reduïdes, que té un peculiar rebot.

La partida, que començarà a les 19.00 hores, serà gravada per les càmeres d'À Punt i es podrà veure el diumenge 29 a les 12.00 hores, a través de la seua televisió i el seu web. Esta serà la primera vegada que es televise una partida disputada al recinte esportiu de Torrent.

El Ciutat Torrent, a més, destinarà la meitat de la recaptació de les entrades a tres associacions sense ànim de lucre. ASIDIT, que treballa per la integració social, ADAT per la defensa dels animals i el Col·lectiu Soterranya, que fa el propi pel medi ambient.


Imatge de la presentació de la final. Foto: Funpival
 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article