Fem Pilota - Capçalera

Comença la Lliga de Perxa 2018

Ratlles

PilotaViu / Fedpival / València.

La XXIX Lliga a Perxa va començar el passat cap de setmana amb la disputa de la primera jornada en les categories primera i segona. La tercera categoria comença a competir el cap de setmana vinent, mentre que el grup de València inclós en la segona categoria arrancarà en agost. Un derbi obria el foc en la primera categoria, entre dos formacions de Sella, la B i la A, amb victòria per als primers pel resultat de 10 a 3 que a més els dona el liderat momentani. L’altra partida d’esta divisió es jugava també a Sella, en este cas l’equip C guanyava per un molt ajustat 10 a 8 contra la formació de Benimagrell, repartint-se els punts els dos equips.

En la segona categoria es produïen dos resultats ben diferents, a Relleu, l’equip local guanyava per la mínima, es dir, 10 a 9 davant l’equip de Llíber, mentre que a Agost, en la seua visita a Mutxamel, no aconseguia fer cap joc, acabant la partida 10 a 0 per als de casa. Per tant, pel moment, Sella B lidera la primera categoria mentre que Mutxamel es el líder de la segona divisió.

La pròxima setmana, amb la lliga ja quasi en complet funcionament (sols faltarà el grup de València), es disputaran estes partides:

1a:
Castells - Sella B
Sella A - Benimagrell

2a:
Llíber - Mutxamel A
Agost - Sant Vicent

3a:
Benifallim - Crevillent B
Cocentaina - Sella D
Crevillent A - Mutxamel B
Relleu B - Sella E

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article