PilotaViu / Funpival / Torrent.

El títol del III Trofeu Ciutat de Torrent es decidirà el pròxim dissabte a les 19.00 hores. Francés, que forma equip amb Félix i Monrabal II, ha atorgat als rivals la condició de favorits. “Juguem contra un número u com és Puchol II, a qui no li la pots deixar bona, i Nacho és un mitger molt complicat pel domini que té de les dues mans”, ha comentat.

Ara bé, el pilotari de Petrer creu que poden trencar els pronòstics. “Nosaltres estem molt compenetrats i podem donar-los guerra, però hem d'estar igual d'encertats en el domini de la pilota que en la semifinal. O inclús més”.

Nacho, que forma en parella amb Puchol II, ha reconegut la qualitat de la contra, però sobretot li preocupa la inferioritat numèrica. “Ara ens enfrontem a un trio. Tècnicament haurem d'estar molt bé per a trobar els pocs forats que puguen deixar, però el físic també serà determinant perquè ells arribaran més sencers al tram final”, ha dit.

També ha vaticinat una gran final l’alcalde de Torrent, Jesús Ros, que ha presidit l’acte. “En la presentació del trofeu vam dir que s'havia configurat un cartell com mereix la ciutat de Torrent i efectivament s'han jugat dues magnífiques semifinals. Per això confiem que la final també serà una excel·lent partida”, comentava. I com a dada significativa el primer edil ha destacat que “per primera vegada es televisarà una partida de pilota al trinquet de Torrent”. Serà per À Punt i en diferit, el pròxim diumenge a partir de les 12.00 hores.

En la presentació també s’ha recordat que el Trofeu Ciutat de Torrent no és solament un important esdeveniment esportiu. A més és una causa solidària perquè la meitat de la recaptació es destina a tres associacions sense ànim de lucre que treballen per la integració social (ASIDIT), la defensa dels animals (ADAT) i el medi ambient (Col·lectiu Soterranya).