Soro III i Raül, campions del Trofeu Tio Pena

Escala i Corda

Paco Durà / Massamagrell.

La final del Trofeu Tio Pena ha tingut molt bona resposta per part de l'afició, que quasi omplia per complet les galeries i l'escala, així com baix la corda i les llotgetes. En l'àmbit esportiu també ha tingut èxit la partida, en la que Soro i Raül, que tenien Aragó en la pedra, han guanyat Pere Roc II i Héctor de Laguar, amb Miguelín de feridor, per 60-40.

Cal dir que, a mitjan partida, el resultat pareixia que anava a ser contrari al final, perquè la parella de la Marina ha començat imparable, en la mateixa línia de la primera semifinal. Pere Roc entrava per totes, tant per baix com per dalt; i Héctor també estava encertat. Mentre que enfront, Soro havia de multiplicar-se per fer-los front i no podia, ja que a Raül li costava entrar en la partida al nivell que calia. Així han arribat al parcial de 30-20 per als de la Marina.

Però, a partir d'eixe tanteig, i després que hagueren donat de deu en les travesses en els dos sentits, la situació ha anat canviant, ja que Raül ha millorat prou, fins a quallar una partida a molt bon nivell, jugant amb molta intenció i col·locant la pilota per les caretes, la qual cosa ha donat també ales al joc del campió individual, que s'ha convertit en un frontó per als rivals, tornant-ho tot i fent quinzes que alçaven ovacions, ja que els quinzes es feien cada vegada més disputats.

Brillant actuació dels guanyadors
El resultat de la millora del rendiment de Raül i la brillant actuació de Soro ha fet capgirar el marcador. I del 20-30, s'ha passat al 55-35, essent cada vegada més intens el domini dels rojos. I encara que han perdut un altre joc, perquè els blaus mai no tiraven la tovalla, encara que el nivell d'Héctor, sobretot, no era ni de lluny el de la semifinal, al final han tancat la partida Soro i Raül, 60-40, posant un punt final molt brillant, ja que en l'últim tram han fet un recital els guanyadors, tot i que Pere Roc mai és un rival còmode per a ningú.

A la fi, han rebut els trofeus els dos equips, a més del premi de 600 euros a la corda, lliurat tot per l'alcalde, Pep Galarza, i el regidor d'Esports, Paco Gómez, enmig dels aplaudiments del públic.

Emoció en juvenils
En la partida de juvenils també s'ha lluitat molt i han vençut Héctor de Sueca i Guillem a Vicent de Massamagrell i Adrià d'Alginet, 60-50.
 

Victòria final per als rojos. Foto: Paco Durà

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article