Fem Pilota - Capçalera

La final del Trofeu Tio Pena enfronta al campió i subcampió individual

Escala i Corda

Paco Durà / Massamagrell.

El trinquet de Massamagrell centra l'atenció dels aficionats, amb la disputa, este dimarts, de la final del Trofeu "Tio Pena-Festes Fundacionals", que patrocina l'ajuntament i col·laboren també les empreses Orxata Mercader i Forn de Bellver, amb productes artesans per a convidar a berenar a tots els aficionats que hi acudisquen.

Tot açò fa que la final s'envolte amb bon ambient, ja que, a nivell esportiu, el Trofeu "Tio Pena" és un clàssic de l'estiu i sempre el disputen primeres figures. En la final es veuran les cares dos parelles liderades pel campió individual, Soro III, i el subcampió, Pere Roc II; acompanyats, respectivament, per Raül i Héctor de Laguar.

Estes parelles han guanyat en semifinals, després de sengles partides molt bones, en les que l'afició va gaudir barbaritats, sobretot en la primera. Pere Roc i Héctor van jugar el que no està escrit i guanyaren contra Genovés II i Nacho, essent també memorable la partida que va fer Genovés II, que no va meréixer perdre. En la segona, Soro i Raül van fer un recital, però enfront no van tindre massa resposta, perquè Francés i Fèlix començaren bé, però a mitjan partida se'n vingueren avall i la pugna no va tindre l'emoció esperada, ja que només va brillar un bàndol.

Per tant, ara la final es presenta incerta i amb molt d'atractiu, ja que Soro i Raül voldran repetir l'èxit, però contra Pere Roc II i Hector I no tindran fàcil. I si els de la Marina juguen al nivell de la semifinal, el problema serà per als rivals.


Soro i Raül lluitaran junts pel títol. Foto: Paco Durà

Pròleg de juvenils
Davant, hi haurà un pròleg de juvenils, en el que Hèctor de Sueca i Guillem d'Alginet s'enfronten a Vicent de Massamagrell i Adrià d'Alginet.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article