elmusa

Waldo rep el premi Durà de la Penya Pilotaris Amics del Frontó del Puig

Frontó

PilotaViu / El Puig.

El Huerto de Santa Maria del Puig va acollir, un any més, la tradicional Gala de la Penya Pilotaris Amics del Frontó del Puig, en la qual Waldo va ser el protagonista principal. El gran campió i mite del raspall va rebre el premi Durà que anualment atorga el club de l'Horta Nord, referent en la modalitat de frontó però amb molta sensibilitat per la resta de modalitats de la pilota valenciana. El nom de Waldo se suma al d'altres grans personalitats de la pilota valenciana que han rebut este guardó, com el Genovés, Fredi, Puchol, Víctor Iñúrria o David Sarasol.

Waldo va rebre en la gala nocturna el trofeu de huit quilos de pes que representa una mà enfaixada com a símbol de l'admiració i respecte que la Penya del Puig li professa, però va ser per la vesprada, amb motiu de la partida entre pilotaris navarresos i valencians quan el nombrós públic assistent al frontó del Puig li va demostrar tota la seua estima. El mític pilotari d'Oliva va fer d'assistent de Genovés II i Alejandro mentre que la llegenda de la pilota basca, Martínez de Irujo, ho va fer de Beroiz i Yoldi. La partida va estar a l'alçada de les espectatives i es va poder veure un espectacle notable. Al remat, els navarresos es van endur el triomf per 35 - 30.

Torna a veure la partida entre els pilotaris valencians i naverresos

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article